ŠΞЙĆǾŘ
مردی از دنیای مجازی 
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک های دوستان
ثبت سایت در گوگل">ثبت در سایت

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دنیای مطالب طلایی و آدرس google4004.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





لینک های ویژه
پيوندهای روزانه

عوارض پوستی دیابت چاپ ایمیل
دیابت می تواند روی هر قسمتی از بدن، از جمله پوست تأثیر بگذارد . در حدود 3/1 بیماران دیابتی ، در طول زندگی اشان به مشکلات پوستی ناشی از دیابت مبتلا می شوند . حتی گاهی این مشکلات ، اولین علائمی هستند که شخص را متوجه وجود بیماری دیابت می کنند . ولیکن خوشبختانه اکثر عوارض و مشکلات پوستی اگر تحت رسیدگی و پیگیری زود رس قرار گیرند می توانند به راحتی درمان شوند .
بعضی از این عوارض پوستی در هر فرد غیر دیابتی هم می توانند ایجاد شوند . ولیکن بیماران دیابتی در معرض خطر بیشتری قرار دارند و بسیار سریعتر به مشکلات پوستی دچار می شوند . عوارض شایع عبارتند از : عفونت های باکتریایی ، قارچی ، خارش و دیگر عوارض پوستی که بیشتر در بیماران دیابتی رخ می دهند . مانند لکه های پوستی که در مطالب بعدی به آنها اشاره خواهد شد .
 
عفونتهای باکتریایی
انواع مختلفی از عفونتهای باکتریایی در بیماران دیابتی رخ می دهد . مانند عفونت غدد پلک چشم . فولیکول مو (ریشه مو) ، عفونت قسمتهای عمقی تر پوست وبافت های نرم زیرین (کربانکل ها) و عفونت در اطراف ناخن ها . بافت های عفونی معمولاً گرم ، متورم ، قرمز و دردناک هستند . در گذشته عفونت های باکتریایی ، حیات افراد به خصوص بیماران دیابتی را تهدید می کرد . ولیکن امروزه مرگ و میر ناشی از این عفونت ها ، بدلیل وجود آنتی بیوتیک ها و روش های مناسب کنترل قند خون ، کاهش بسزایی یافته است . ولیکن در هر حال بیماران دیابتی ، بیش از افراد غیر دیابتی به این عفونت ها مبتلا می شوند . پزشکان معتقدند که راه های مختلفی برای کاهش خطر ایجاد عفونت های باکتریایی در بیماران دیابتی وجود دارد که در قسمت مراقبت مناسب از پوست به آنها اشاره خواهد شد .
 
عفونتهای قارچی
یکی از عفونتهای قارچی شایع در بیمارن دیابتی کاندیدیا آلبیکنس می باشد . این عفونت می تواند نقاط قرمز رنگ خارش آور و مرطوب که اطراف آنها را تاولها و پوسته های کوچکی احاطه کرده در روی پوست ایجاد کند . این عفونت ها بیشتر در قسمت های مرطوب وگرم پوست اتفاق می افتند مانند زیر پستان ها، گوشه های دهان ، زیر بغل ، کشاله ران ، اطراف ناخن ها و بین انگشت شست و اشاره . در صورتی که فکر می کنید به یک عفونت قارچی مبتلا هستید حتماً باید به پزشک مراجعه کنید و تحت درمان مناسب قرار گیرید .
 
واکنشهای آلرژِیک (حساسیتی)
واکنشهای حساسیتی پوست ممکن است در پاسخ به دارو ها یی مثل انسولین یا داروهای خوراکی ضد دیابت ایجاد شوند . اگر فکر می کنید به یک دارو حساسیت دارید باید با پزشک خود مشورت کنید . مراقب علائمی مانند قرمزی ، فرو رفتگی یا برآمدگی در محل تزریق انسولین باشید .
 
تاول های دیابتی
در بیماران دیابتی به ندرت تاول هایی در پشت انگشتان ، دستها، انگشت شست پا، پاها و گاهی اوقات روی ساق پاها و یا ساعدها بروز می کند . این تاولها بزرگ و بدون درد هستند . درمان فقط کنترل سطح قند خون در محدوده طبیعی می باشد .
 
جوشهای دیابتی
این اختلال ، مشکل دیگری است که به علت قند خون کنترل نشده ایجاد می شود . در این حالت بر آمدگی هایی مانند نخود ، زرد رنگ و سفت روی پوست ظاهر می شود . دور تا دور هر بر آمدگی یک هاله قرمز وجود دارد و ممکن است خارش هم داشته باشد . این عارضه معمولاً در مردان جوان مبتلا به دیابت نوع یک بیشتر در پشت دستها ، پاها ، بازوها ، ساق پا و باسن رخ می دهد . اکثر این بیماران ، کلسترول و چربی خون بالایی دارند و هنگامی که دیابت کنترل شود معمولاً این برآمدگی ها ناپدید می شوند .
 
سفت و ضخیم شدن پوست
گاهی اوقات پوست پشت دست بیماران دیابتی سفت، ضخیم و مومی مانند می شود . بعضی مواقع هم در نواحی انگشت شست پا و پیشانی پوست ضخیم می شود . مفاصل انگشتان سفت و سخت می شود به گونه ای که دامنه حرکت آنها کاهش می یابد . این حالت بیشتر در بیماران مبتلا به دیابت نوع یک رخ می دهد و درمان آن تنها پایین آوردن سطح خون به محدوده نرمال می باشد .
 
نواحی برجسته قهوه ای یا برنزه رنگی
در کناره های گردن ، زیر بغل و کشاله ران و گاهی اوقات در دستها ، آرنج و زانو هم دیده می شود . این مشکل معمولاً بیمارانی را که دچار اضافه وزن هستند مبتلا می کند و بهترین درمان برای آن کاهش وزن است . بعضی از کرمها می توانند به بهتر شدن این عارضه کمک کنند .
 
سایر عوارض پوستی دیابت
خارش
خارش لوکالیره ناشی از دیابت می تواند به دلیل یک عفونت قار چی ، خشکی پوست یا گردش خون ضعیف ایجاد شود . وقتی گردش خون ناکافی باشد می تواند منجر به ایجاد خارش به خصوص در نواحی ساق پاها شود . ممکن است خود بیمار قادر به درمان خارش باشد . از جمله اقداماتی که به بیماران توصیه می شود شامل : *محدود کردن دفعات استحمام به ویژه در جاهایی که رطوبت کم است .
*استفاده از صابونهای ملایم ، مرطوب کننده و استفاده ار کرمهای مناسب پوست بعد از استحمام .
 
مشکلات پوستی دیگر در اثر تغییرات دیواره عروق خونی
لکه های پوسته پوسته به رنگ قهوه ای روشن
این لکه ها ممکن است به شکل بیضی یا دایره باشند . بعضی از بیماران آنها را با لکه های ناشی از پیری و افزایش سن اشتباه می گیرند . این اختلال اکثراً در قسمت جلوی ساق پا رخ می دهد . این لکه ها معمولاً مشکلی برای بیمار ایجاد نمی کنند ؛ خطری ندارند و نیاز به درمان آنها هم وجود ندارد .
نقاط برجسته به رنگ قرمز کدر
با حاشیه های بنفش رنگ که که عروق خونی زیر پوست به راحتی قابل دیدن می باشند . گاهی اوقات این ضایعات با درد و خارش نیز توأم هستند و گاهی ممکن است این ضایعات به صورت ترک های باز در آیند . همچنین بعضی وقتها این ضایعات با درد و خارش نیز توأم هستند و گاهی نیز ممکن است این ضایعات بصورت ترکهای باز در آیند.
ضخیم شدن شریانها
ضخیم شدن شریانها یا آترواسکلروزیس روی پوست پاها اثر می گذارد . بیماران دیابتی نسبت به دیگران در سنین پایین تری به این عارضه دچار می شوند . این عارضه منجر به باریک شدن جدار عروق خونی و تغییرات پوستی شامل ریزش مو در پاها و سرد و نازک شدن پوست می شود . انگشت شست سرد و ناخن آن ضخیم می شود و تغییر رنگ می دهد . ورزش باعث ایجاد درد در ماهیچه های ساق پا می شود به این علت که در عضلات به اندازه کافی اکسیژت رسانی صورت نمی گیرد . همچنین از آنجایی که خون ، سلولهای سفید از بین برنده عفونت را حمل می کند ، لذا هنگامی که پوست پای این بیماران آسیبی ببیند ترمیم به آهستگی صورت می گیرد . حتی خرا شهای کوچک می تواند منجر به ایجاد زخم های باز شود که به آهستگی ترمیم می یابند .
بیماران مبتلا به عوارض عصبی بیشتر از دیگران از مشکلات پا رنج می برند . این بیمارن درد ، سرما ، گرما و فشار را احساس نمی کنند . به همین خاطر ممکن است پایشان صدمه دیده باشد ولی متوجه آن نشوند . زخم پای آنها ترمیم نمی شود بنابر این عفونت بسیارسریع گسترش می یابد .
راشها ( دانه های کوچک قرمز رنگ )
نواحی برجسته حلقه مانند یا کمان مانندی روی پوست ایجاد می شود . این راشها اغلب در بخشهایی از بدن شامل سر ، دست و پاها ظاهر می شود . اما گاهی اوقات روی تنه هم اتفاق می افتد . رنگ آنها معمولاً قرمز ، قرمز – قهوه ای و یا رنگا رنگ می باشد . اگر راشهای به این شکل در بدن شما وجود دارد به پزشک مراجعه کنید . داروهایی وجود دارند که می توانند به بر طرف شدن این عارضه کمک کنند .
مراقبت های مناسب از پوست
اقدامات مختلفی وجود دارند که شما با انجام آنهامی توانید مشکلات پوستی را متوقف کنید :
بیماری دیابت خود را کنترل کنید . بیماران مبتلا به قند خون بالا ، بیشتر به خشکی پوست و عفونتهای باکتریایی دچار می شوند.
پوست خود را همیشه تمیز کنید و خشک نگهدارید . از پودر تالک در قسمت چین های پوستی مانند زیر بغل و کشاله ران استفاده کنید .
از حمام داغ گرفتن اجتناب کنید . اگر پوست شما خشک است از کف حمام استفاده نکنید . صابونهای مرطوب می توانند کمک کننده باشند . بعد از استحمام کرم روغنی مناسب مثل لوبریدرم(lubriderm( استفاده کنید . اما فراموش نکنید که هیچگاه بین انگشتان پا را چرب نکنید . رطوبت بیش از حد می تواند باعث رشد قارچ شود .
از خشکی پوست پرهیز کنید . خراشیده شدن پوست خشک یا خارش آن می تواند منجر به ایجاد زخمهای باز و در نتیجه ایجاد عفونت شود . مرطوب کردن پوست به ویژه در هوای سرد یا در هنگام وزش باد می تواند از ترک خوردن پوست جلو گیری کند .
هر گونه بریدگی در بدن خود را به شیوه صحیح درمان کنید . بریدگی های کوچک را با آب و صابون شستشودهید . از محلولهای آنتی سپتیک مانند مرکوکروم ، ،الکل و بتادبن برای تمیز کردن پوست استفاده نکنید . فقط از یک کرم آنتی بیوتیک و یا پمادی که پزشکتان تجویز کرده استفاده کنید . بریدگی های کوچک را با گاز استریل بپوشانید و اگر به یک زخم ، سوختگی یا عفونت شدید و بزرگ مبتلا هستید حتماً به پزشک مراجعه و تحت درمان قرار بگیرید.
از شامپو های ملایم استفاده کنید و اسپریهای خوشبو کننده استفاده نمایید.
اگر قادر به حل مشکل پوستی خود نیستید به یک متخصص پوست مراجعه کنید .
از پاهای خود به خوبی مراقبت کنید . هر روز آنها را از نظر وجود زخم ها و بریدگی ها کنترل کنید . از کفشهای صاف و بدون پاشنه و متناسب با اندازه پاهایتان استفاده کنید و قبل از اینکه کفشتان را بپوشید درون آن را از نظر وجود جسم خارجی
بررسی نمایید.
برگرفته از سایت پزشکان امروز


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ یک شنبه 1 / 2 / 1391برچسب:دیابت, ] [ 7:43 بعد از ظهر ] [ ŠΞЙĆǾŘ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید ورود شما رو به این وبلاگ خیر مقدم میگم امیدوارم لحظات خوشی در این وبلاگ به سر ببرین راستی دوستان اگه اومدین سر زدین یه نظر کوچیک بدین حتما خونده میشه و در حد توانم بهش عمل میکنم موفق و پیروز باشید
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 240
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 243
بازدید ماه : 410
بازدید کل : 190144
تعداد مطالب : 626
تعداد نظرات : 61
تعداد آنلاین : 1


داغ کن - کلوب دات کام آی پی شما: 37.63.135.200 ثبت شد
#bluepearlWrap {width: 98%;}